Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
 

Bio nebio
Javorový sirup 100% Grade C BIO 250 ml

240 Kč
168 Kč
SKLADEM 3 ks - ihned k odeslání
Výhody výdejního místa Praha 4 - Michle, Pod Stárkou 1462/33
Doprava ZDARMA
Parkování před budovou
Blízko MHD - zastávka Pod jezerkou
Vhodné i pro nadrozměrné produkty
Kód zboží: VYP.VI.z5271
 
 
Javorový sirup (spolu s medem a melasou) je vynikajícím pomocníkem při nahrazování rafinovaného bílého cukru. Kromě sacharózy obsahuje vitamíny řady B, vápník, železo a stopová množství dalších minerálních látek. Bio certifikát garantuje šetrné zpracování bez použití chemikálií (např. formaldehydu při ošetření otvorů ve stromech).

Eko friendlyBIO
Druh produktuŠťávy a sirupy
Výživové směryBez laktózy - Bez lepku - Vegetariánský
Složení

100% zahuštěná míza z javoru cukrového.

Výživové údaje:

Energetická hodnota 1496 kJ/358 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 77 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,01 g


Balení

250 ml



Náš tip

V naší nabídce naleznete další sirupy.



Upozornění

Země původu: Kanada

Po otevření skladujte v ledničce (1 – 6 °C).



Jak používat

Grade C je vhodný ke stolnímu použití i k vaření. Hodí se k dochucení již hotových pokrmů: na palačinky, lívance, na bílý jogurt, do musli a na zmrzlinové a ovocné poháry. Javorovým sirupem můžete při vaření a pečení nahradit bílý cukr v poměru 3 díly sirupu za 4 díly cukru.

Mohlo by Vás také zajímat