Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
 

INDIANA s.r.o.
INDIANA Jerky vepřové Original ZIP 90g

269 Kč
SKLADEM
Kód zboží: IP.I-033
 
 

Když vám život nadělí prasata, utábořte se a udělejte si jerky. Tím se řídí náčelník celý svůj život. Díky tomu dotáhl svou originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa k dokonalosti. Sušení probíhá pozvolna tak, aby si marinované plátky vepřového masa zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost.

  • 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g vepřového masa
  • Vysoký obsah bílkovin 51 %
  • Bez cukru a lepku

Složení: vepřové maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g **
Energetická hodnota v kJ 1147 1032 344 4 %
Energetická hodnota v kcal 272 245 82 4 %
Tuky v g 6,7 6 2 3 %
z toho nasycené v g 2,5 2,3 0,8 4 %
Sacharidy v g 1,9 1,7 0,6 0 %
z toho cukry v g <0,5 <0,5 <0,5 0 %
Bílkoviny (proteiny) v g 51 46 15 31 %
Sůl v g 4 3,6 1,2 20 %

* porce

** referenční příjem průměrného dospělého člověka


Jak se suší jerky ?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Mohlo by Vás také zajímat