Tyto webové stránky přizpůsobujeme na míru vám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty a také analyzujeme vaše chování na webu, abychom mohli zlepšovat naše služby nebo pro vás připravovat služby nové. Toho docilujeme užíváním souborů cookies a dalších síťových identifikátorů, které mohou obsahovat osobní údaje. My a partneři máme k těmto údajům na vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjádříte svůj souhlas s užitím souborů cookies a s užitím a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech našich partnerů. Nastavení cookies, personalizace a reklamy si můžete změnit kliknutím na tlačítko „Upravit“. Více informací o zpracování údajů a našich partnerech naleznete na této stránce.
 

INDIANA s.r.o.
INDIANA Jerky hovězí Original 100g

286 Kč
200 Kč
SKLADEM 1 ks - ihned k odeslání
Výhody výdejního místa Praha 4 - Michle, Pod Stárkou 1462/33
Doprava ZDARMA
Parkování před budovou
Blízko MHD - zastávka Pod jezerkou
Vhodné i pro nadrozměrné produkty
Kód zboží: VYP.IP.I-007
 
 

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Vysoký obsah bílkovin (56 %).

100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa.

Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu. Skladujte při teplotě 5 - 30°C.

Nutriční tabulka:

Hovězí JERKY Original 100g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1249 312 4%
Energetická hodnota v kcal 297 74 4%
Tuky v g 5,8 1,5 2%
z toho nasycené v g 2,1 0,5 3%
Sacharidy v g 4,5 1,1 0%
z toho cukry v g <0,5 <0,5 0%
Bílkoviny (proteiny) v g 56 14 28%
Sůl v g 4,8 1,2 20%

* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka

Jak se suší jerky ?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Mohlo by Vás také zajímat